Gépi hímzés

A gépi hímzés a lehető legszebb és legelegánsabb módja, hogy különböző mintákat, grafikákat és logókat vigyünk fel a textíliára. A hímzés tartós és esztétikus díszítési forma, nem kopik, nem töredezik. Legyen szó munkaruháról, törölközőről, vagy egyszerű póló hímzéséről, bizalommal forduljon hozzánk. Míg a hímzett törölközők nagyszerűek mint céges ajándék vagy egyedi felirattal szeretteink számára, addig a munkaruha hímzésével cégének egyedi arculatot, megjelenést teremthet.

Digitális textilnyomás

Légy egyedi! A direkt tintasugaras eljárással, közvetlenül textilre nyomtat, közvetítő média használata nélkül. A speciális festéknek köszönhetően szinte bármilyen textilre használható, mint például póló, törölköző, farmer, kötény, zokni, pulóver, táska, stb. A terméknek nem kell teljesen síknak lennie, akár zipzárral ellátott anyagot is nyomt athatunk. Más technológiákkal ellentétben színgazdag nyomatok készíthetők, de akár fényképet is nyomtathatunk. Tűéles, részletgazdag és színtelített nyomatot kapunk, összefüggő, szép fehér alappal, ragyogó színekkel. Mosási javaslat: 40 C-on, kifordítva, agresszív mosószerek és fehérítő használatát kerülve. Nézze meg a bemutató videót!

Szitázás

Az egyik leggyakoribb és legegyszerűbb technika a szitanyomás. Mivel ma már a digitális nyomtatási eljárások kezdik felváltani a szitanyomás technikáját, ezért inkább csak a nagy tételben gyártott munkáknál alkalmazzuk. Elsősorban egybefüggő, homogén színek, szövegek, emblémák nyomtatására ajánlott, több színű szitanyomás esetén, minden színhez külön szitát kell készíteni. Maximálisan 6 szín használható fel a grafika szitázásánál.